Mindfulness-päiväretriitti työnohjaajille Inkoon saaristossa 16.8.2024

Tervetuloa mindfulnessiin perehtyneille työnohjaajille tarkoitettuun hiljaiseen, päivän kestävään retriittiin

Päivä koostuu ohjatusta istuma-, jooga- ja kehomeditaatiosta sekä kävelymeditaatiosta luonnossa. Päivän aikana saat vahvistusta omaan harjoittamiseesi ja huollat tärkeintä työnohjaajan työkalua eli omaa kehomieltäsi. Saat myös ideoita mindfulnessin hyödyntämiseen omassa ohjaustyössäsi.

Kohderyhmä: mindfulnessiin perehtyneet työnohjaajat

Retriittipaikkana on viihtyisä ja merellinen Villa Östervik Inkoon saaristossa

Villa Österikiin pääsee Inkoon kalasatamasta (Kalasatamatie 131), jonne on tunnin automatka Helsingistä. Merimatka kestää moottoriveneellä noin 10 minuuttia. Paikka tarjoaa erinomaiset puitteet irrottautua arjen kiireistä aistimaan itseä ja kaunista ympäristöä. Meditaatiosali on meren äärellä. Sään salliessa teemme harjoitukset ulkona.

Aika:
Perjantai 16.8. klo 9-17.

Hinta:
Päivän hinta on yksityishenkilölle 130 € (sisältää alv 24 %). Kun maksajana on organisaatio (yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja), hinta on 130 € + alv 24%.

Ilmoittautuminen:
Sitova ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 5.8., jonka jälkeen asiakkaalle lähetetään lasku sähköpostiin.

Peruutusehdot:
5.8. jälkeen tehdyistä peruutuksista hyvitetään 50 % hinnasta. 15.8. tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta ei saa hyvitystä.

Ohjaaja ja järjestäjät:
Ohjaajana toimii työnohjaaja STOry, kokenut MBSR-ohjaaja Saara Repo. Tilaisuuden järjestää Repopresence Oy yhteistyössä Villa Östervikin isäntäpariskunta Maria Sarkkisen ja Kari Koranderin kanssa. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Ohjelma:
9.00 lähtö Inkoon Kalasatamasta moottoriveneellä kapteeni Karin kyydissä
9.30 Päivän aloituskahvi /tee (kahvileipä ja hedelmiä), ohjelma, tarpeet ja laskeutuminen hiljaisuuteen
10.00 Mindfulness-harjoittelua
12.00 Hiljainen lounas (omat eväät)
13.00 Mindfulness-harjoittelua
14.30 Hiljainen päiväkahvi/tee (kahvileipä ja hedelmiä)
15.00 Mindfulness-harjoittelua
16.00 Kokemusten ja oivallusten jakamista
16.30 Lähtö Inkoon Kalasatamaan moottoriveneellä kapteeni Karin kyydissä
17.00 Retriitti päättyy

Talo tarjoaa aamulla ja iltapäivällä kahvia, teetä, kahvileivän ja hedelmiä. Lounaalla kukin nauttii omia eväitään.

Tarkemmat saapumisohjeet saat noin viikkoa ennen retriittiä. Pyrimme organisoimaan myös kimppakyytejä. Kalasatamaan ei ole julkista liikennettä.

Vastaamalla tähän lomakkeeseen ilmoittaudut sitovasti retriitille. Lasku lähetetään sähköpostilla 5.8. Retriitin hinta yksityishenkilölle on 130€ (sisältää alv 24 %). Kun maksajana on organisaatio (yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja), retriitin hinta on 130€ + alv 24 %. Peruutusehdot: 5.8. jälkeen tehdyistä peruutuksista hyvitetään 50 % hinnasta. 15.8. tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta ei saa hyvitystä.

Mindfulness-päiväretriitti ilmoittautuminen