Haluatko kehittyä työssäsi ja vahvistaa tavoitteiden saavuttamista?

Työnohjaus

Tukea työhösi

Työnohjauksessa voit tutkia yksin tai ryhmässä omaa työtäsi ja työrooliasi. Se tarjoaa tilan, jossa voi peilata ja jäsentää työhön liittyviä ajatuksia, tunteita ja tuntemuksia.

Työnohjaus tukee voimavarojasi ja vahvistaa kehittymistäsi. Työnohjaus-palveluni avulla jaksat paremmin työsi haasteita ja saat paremmat valmiudet ottaa ne vastaan.

Työnohjausta pitkällä kokemuksella

Minusta saat läsnä olevan ja syvästi kuuntelevan ajattelukumppanin. Luon oivallukselle rakennetta ja olen tarvittaessa napakka ja analyyttinen ohjaaja.

Ohjaukseni nojaa 30 vuoden työkokemukseen opetus-, tutkimus- ja kehittämistyössä.

Olen Suomen työnohjaajat ry:n hyväksymä työnohjaaja STOry

Coaching

Coaching – tavoitteellista työelämävalmennusta

Coaching auttaa sinua tulemaan tietoiseksi omista tavoitteistasi, kirkastamaan niitä sekä pohtimaan, miksi ne ovat sinulle tärkeitä. Coaching tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Coaching myös kehittää taitojasi toimia osana laajempaa työyhteisöä tai organisaatiota. Coachaus auttaa sinua suhteuttamaan omat ja organisaation tavoitteet niin että kaikki voittavat.

Valmennusta yksin tai porukalla

Coaching ei ole vain henkilökohtaista työelämävalmennusta, vaan sitä voi toteuttaa yksin tai ryhmässä. Koko tiimisi voi hyötyä coachauksesta.

Minulla on Ratkaisukeskeisen valmentajan sekä Personal and supervisor coach -koulutus.

Kaikki palvelut sopimuksen mukaan lähitapaamisena tai etänä. Lähiohjaus asiakkaan tiloissa tai ohjaustilassani Ruskeasuolla.

Mielimaisemat korttisarja työnohjaukseen

Kätevä apuväline työnohjaustyöskentelyyn

Tämä korttisarja on syntynyt matkoillani lähelle ja kauas. Olen tallentanut näkymiä, jotka voisivat heijastaa ihmisten mielen maisemia.

Kortit on tarkoitettu työnohjaustyöskentelyyn, mutta niitä voi kuitenkin käyttää erilaisissa tilanteissa, joissa halutaan rikastaa ihmisten välistä vuorovaikutusta tai syventää itseymmärrystä. Korttien avulla voi tutkia osallistujien mielen maisemia, tavoitteita, unelmia tai arvioida mennyttä tai suunnitella tulevaa.

Korttien tilaaminen

Korttisarjan hinta on 62 € (sis alv.) + postituskulut 10 €. Lähetä tilauslomake tästä ja maksa kortit tilille FI97 1544 3000 2178 72 (viesti kohtaan Mielimaisemat korttisarja) tai tilaa lasku tilauslomakkeella. Kortit postitetaan, kun maksusuoritus näkyy tiliotteella. Toimitusaika on 2 viikkoa.  

Mielimaisemat korttisarjan tilauslomake